Daljinski upravljač za klime, 4000 kodova, univerzalni
Novi Superior RC AirCo Plus daljinski upravljač za klima uređaje je jedan od najboljih izbora za svakog vlasnika klima uređaja koji traži univerzalni daljinski upravljač s brojnim funkcijama.

Sa 4000 kodova, ovaj daljinski upravljač omogućava lako i jednostavno povezivanje s gotovo svim poznatim brendovima klima uređaja. Veliki LCD ekran pruža jasan prikaz sata i temperature, što korisnicima olakšava praćenje temperature u prostoriji.

Podešavanje ovog daljinskog upravljača je vrlo jednostavno, čak i za one koji nisu stručnjaci za tehnologiju. Jednostavno pronađite odgovarajući kod za vaš klima uređaj iz priložene knjižice sa kodovima, unesite ga i gotovo - vaš daljinski upravljač je spreman za upotrebu.

Prednosti ovog daljinskog upravljača ne završavaju samo na jednostavnom podešavanju i širokom rasponu kodova. On također dolazi s dodatnim značajkama koje će učiniti korištenje vašeg klima uređaja još ugodnijim i prikladnijim. Na primjer, ovaj daljinski upravljač ima funkciju tajmera, koja vam omogućava podešavanje vremena kada će se klima uređaj uključiti ili isključiti, što će vam pomoći u uštedi energije i smanjenju računa za struju.

Još jedna značajka ovog daljinskog upravljača je mogućnost kontrole brzine ventilatora, što će vam omogućiti precizno podešavanje razine udobnosti u prostoriji. Također, ovaj daljinski upravljač ima i opciju automatskog restarta, što znači da će se klima uređaj automatski ponovo pokrenuti nakon prekida struje, što će vam uštedjeti vrijeme i energiju.

Ukratko, Superior RC AirCo Plus daljinski upravljač za klima uređaje nudi vrlo širok raspon kompatibilnosti s različitim brendovima klima uređaja, vrlo jednostavno podešavanje, značajke koje će učiniti korištenje vašeg klima uređaja još ugodnijim i prikladnijim, te uštedu vremena i energije. Bez obzira jeste li u potrazi za zamjenom vašeg postojećeg daljinskog upravljača ili ga kupujete za novi klima uređaj, Superior RC AirCo Plus daljinski upravljač je odličan izbor.

1. Univerzalni - kompatibilan s različitim brendovima klima uređaja
2. Veliki LCD ekran - s jasnim prikazom sata i temperature
3. Jednostavno podešavanje - uz 4000 kodova
4. Funkcija tajmera - za uštedu energije
5. Kontrola brzine ventilatora - za precizno podešavanje udobnosti
 
14,60 EUR / kom.


Skladište
Zagreb

Klima uređaji i oprema / Daljinski upravljači  

(vidi sve)