Problem s vlagom u kući je lako rješiv, evo i kako...

Objavljeno  25.10.2019

Svi jako dobro znamo koliko je vlaga štetna po naše zdravlje. No u moru informacija vezanih za štetne učinke koje ima na nas, vrlo često ni sami nismo sigurni kako ćemo je se riješiti...


Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Ona je prvenstveno štetna za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti, ali opet uvijek nekako pomislimo kako je naš prostor ipak po tom pitanju ok, ali pravo pitanje je do kada?


Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60% , te čak i kod 60% nerijetko dolazi do kondenzacije i razvoja plijesni po zidovima. Odvlaživači zraka HOME rade sve za optimalnu kvalitetu zraka u Vašem domu. Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini odvlaživač zraka DHM 10L jedinstvenim. DHM 10L voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrostat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno, može stalno raditi. Snaga odvlaživanja je 10 l za 24h - idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m3. Jednostavna kontrola podešavanjem ciljane vlažnosti zraka, programabilan timer i spremnik za vodu kapaciteta 10 l.


Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, uređaj se automatski isključuje. Ako DHM 10L duže vrijeme ostaje sam kod kuće, drenažu je moguće odvesti putem crijeva. Uređaj je opremljen kotačićima za lakše prenošenje.


Kompletnu ponudu HOME odvlaživača možete pogledati na:

https://bit.ly/32yilcA